Horoscop 22 octombrie. Zodia care se va afla în fața unui nou început

Distribuie

Horoscop 22 octombrie. Ziua de azi este plină de promisiuni pentru viitor. Nativilor din câteva zodii li se vor deschide noi orizonturi, vor apărea oportunități greu de refuzat. O zodie se află în fața unui nou început.

BERBEC

Nu vă grăbiți să judecați situația prin care treceți în prezent, mai aveți câteva etape de parcurs pțnă să ajungeți la un nivel pe care să-l înțelegeți corect. Lucrurile sunt într-o continuă schimbare, nu ați atins nivelul maxim de la care puteți trage o concluzie.

TAUR

Ar fi de dorit să vă implicați în rezolvarea problemelor existente în grupul din care faceți parte. Este nevoie de voi, de calitățile, de experiența voastră de viață. Nu aveți niciun motiv să stați pe margine.

GEMENI

Sunteți tentați să subminați autoritatea cuiva din familie, cu scopul de a strica anumite planuri care nu vă sunt pe plac, deși a existat un moment în care aceste planuri v-au surâs.

RAC

Aveți o mulțime de planuri mărețe, care vă motivează, dar vă și epuizează. Visați cu ochii deschiși, nu se poate vorbi cu voi căci sunteți concentrați pe obiectivele voastre. Aveți tot dreptul să visați departe, dar aveți grijă să nu scăpați din vedere lucrurile imediate.

LEU

Azi, sunt șanse să vă caute cineva să vă invite la o cafea, la o plimbare, să petreceți puțin timp împreună. Cu ocazia acestei ieșiri, veți avea surpriza să conștientizați prezența unor sentimente de care nu știați.

FECIOARĂ

Comunicarea și relaționarea cu oamenii din jur se învață. Azi primiți o lecție despre amabilitate, despre politețe, despre cum să vă comportați corespunzător. Aveți șansa să întâlniți o persoană educată de la care aveți foarte multe de învățat.

BALANȚĂ

Nu pretindeți lucruri imposibile de la partenerul de viață. Încercați să reveniți cu picioarele pe pământ, să renunțați la pretenții absurde, la iluzii de perfecțiune. Știți foarte bine că vă amăgiți, iar ăn cele din urmă veți fi… ghiciți cum? Dezamăgiți.

SCORPION

Relaţia cu partenerul de cuplu parcă nu mai e atât de minunată ca la început. Asta nu e neapărat un lucru de speriat, acest lucru nu aduce în mod obligatoriu sfârșitul, însă problemele pe care le aveți e timpul să le rezolvați. Nu trebuie decât să comunicați sincer, să spuneţi tot ce-aveţi pe suflet. Nu trebuie să fiți agresivi, să aruncați în el cu reproșuri.

SĂGETĂTOR

Pentru voi, azi începe un nou capitol de viață. O decizie luată în urmă cu câteva zile se dovedește a fi fost foarte inspirată și vă aduce azi un nou început. Vi se deschid noi orizonturi în plan personal. Bucurați-vă de tot ceea ce vi se întâmplă acum.

CAPRICORN

Străduiți-vă să nu vă mai gândiți tot timpul la acele lucruri din trecutul vostru care nu au ieșit chiar așa cum v-ați fi dorit. Ca să evoluați, e necesar să lăsați în urmă balastul. Păstrați doar amintirile frumoase din trecut și nu vă mai învinuiți pentru lucruri pe care oricum nu aveți cum să le schimbați.

VĂRSĂTOR

Vreți să dovediți că le știți pe toate, dar reacțiile celor din jur la atitudinea voastră vor fi destul de dezagreabile. Puțină moderație și puțină modestie din partea voastră nici nu ar strica, v-ar prinde bine și vouă, și celor din jur.

PEȘTI

Ați putea primi, azi, o idee excelentă de la cineva apropiat, idee care, dacă va fi pusă în practică urgent, s-ar putea să genereze un cumul de elemente. Toate aceste elemente la un loc ar putea crea ceea ce voi numiți fericire.

avantaje.ro


Distribuie
..