Finalele UEFA Champions League și UEFA Europa League, în direct la PRIME TV și CANAL5

Distribuie

Finalele UEFA Champions League și UEFA Europa League se dispută în acest weekend și pot fi urmărite în DIRECT pe PRIME TV și CANAL5. Astăzi, de la ora 22:00, FC Sevilla și Inter Milano se confruntă pentru trofeul Europa League, iar duminică, de la ora 22:00, fanii sportului rege vor urmări lupta dintre Paris Saint-Germain și Bayern Munchen, pentru a afla cine va fi campioana Europei.

Andaluzii de la Sevilla și-au depășit recordul și joacă acum în a șasea finală de UEFA Europa League, după ce au învins-o luni, cu 2-1, pe Manchester United. Sevilla are, astfel, cu două prezențe în această cupă mai mult decât orice echipă din Europa. Italienii de la Inter au făcut spectacol la Dusseldorf și au înscris 5 goluri în semifinală în poarta celor de la Șahtior Donețk, care nu au avut nicio șansă.
Bayern Munchen, după ce a învins zilele trecute Barcelona cu spectaculosul scor de 8-2 și cu 3-0 pe Lyon, vin să joace o finală de senzație în Liga Campionilor. PSG a ajuns pentru prima dată în finala UEFA Champions League și este motivată să dea tot ce are mai bun, mai ales că patronii clubului au promis o primă de 1 milion de euro pentru fiecare jucător, dacă vor câștiga titlul.

Ambele confruntări care vor avea loc în acest weekend vor fi comentate de jurnaliștii Victor Reniță și Mihai Sîtnic.

Vineri, 21 august, 22:00, finala UEFA Europa League
Sevilla – Inter Milano, pe CANAL 5
Duminică, 23 august, 22:00, finala UEFA Champions League
PSG – Bayern Munchen, pe PRIME TV


Distribuie
..