Elena Ionescu a divorțat și a luat o decizie radicală în privința copilului său. Cine are grijă de el în această perioadă. „Nu înțelege situația”

Distribuie

Elena Ionescu și Dragoș au decis să divorțeze la un an de când s-au căsătorit. Cei doi au împreună un băiețel, iar de dragul lui, și-au propus să aibă o relație frumoasă. Artista a surprins însă cu decizia ei în privința copilului.

Pentru că are de onorat mai multe contracte, artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul tatălui ei, care se va ocupa de micuț în următoarea perioadă. Elena este astfel liniștită, mai ales că bunicul se descurcă de minune cu fiul ei. „Rostul meu în viaţă a fost să creez o bijuterie de copil pe care îl iubesc şi abia aştept să ajung acasă, la el, pentru că este cel mai de preţ lucru pe care l-am făcut. Din dragoste suferă oamenii care nu sunt realişti şi care nu-şi acceptă soarta”, a spus artista la Antena Stars, potrivit Spynews. „Copilul e cu tatăl meu. Este cel mai bun bunic. Chiar se descurcă foarte bine şi mă ajută mult. Îl iau şi cu mine când am posibilitatea, dar când ţine de program… La fel, mă ajută şi mama. Dar acum şi ea are treabă, este plecată cu job-ul. Tata a fost cel care s-a sacrificat. El este mititel şi nu înţelege toată situaţia asta. Eu fac tot ce e posibil ca lui să nu-i lipsească nimic. N-o să fac nimic în a nu-i arăta că tăticul lui există şi că întotdeauna când va avea nevoie de el va fi acolo însă, într-adevăr, am stabilit un program de comun acord. Vine, îl vede când doreşte şi când are posibilitate”, a completat Elena Ionescu.  Divorțul nu a demoralizat-o. Vrea să fie cerută din nou în căsătorie Deși a trecut aproape o lună de la divorțul de Dragoș, Elena Ionescu nu și-a pierdut încrederea și mărturisește că ar vrea să fie cerută din nou în căsătorie și să facă pasul cel mare, atunci când va cunoaște bărbatul potrivit. „Îmi doresc foarte tare să fiu cerută, să am o căsnicie frumoasă, o familie. Sunt o familistă înrăită… L-am făcut pe Răzvănel, aş mai face 10 ca el dacă ar fi la fel de simplu”, a încheiat artista. Proiectul „Mandinga” a făcut-o celebră Mandinga a câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modeling în Craiova. Consideră că Mandinga i-a oferit o șansă unică și vrea să demonstreze că poate să se ridice la înălțimea așteptărilor. A aflat de castingul pentru Mandinga din presă și a avut curajul să se înscrie. A ajuns în finala de la TVR2 și, din 26 martie 2006, a devenit una dintre cele două soliste ale trupei. Deoarece vorbește fluent spaniola, Elena comunică foarte bine cu cele două colege din Cuba.  Pe 17 martie 2006, atunci când ea a împlinit 18 ani, echipa Mandinga i-a organizat o petrecere surpriză. Trupa Mandinga a mulțumit colectivului de profesori de la Colegiul Național „Ioniță Asan” pentru înțelegerea de care au dat dovadă și sprijinul acordat Elenei.
libertatea.ro


Distribuie