Elena Gheorghe, super sexy la petrecerea de nuntă a Adelinei Pestrițu. A întreținut atmosfera la petrecere

Distribuie

Elena Gheorghe a fost unul dintre artiștii care au cântat la petrecerea de nuntă a fostei prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

Cântăreața a întreținut atmosfera pentru invitații la cel mai important eveniment din viața Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea.  La nuntă, Elena Gheorghe a fost o apariție sexy. Ea a purtat o rochie de culoare roșie, foarte scurtă și mulată, cu un decolteu adânc.

„Casa de piatră, frumoșilor! A fost o plăcere să vă cânt.?”, a transmis artista după eveniment. Sâmbătă, Elena Gheorghe a avut un concert la Turceni, după care a întreținut atmosfera la nunta Adelinei Pestrițu. Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi au făcut nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria. Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi au făcut nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria. Prima rochie purtată de vedetă a fost una stil prințesă, în care bruneta a arătat super. Mireasa a ales un buchet de mireasă inedit, format din cale de culoare grena. Pentru cununia lor religioasă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales verighete bătute cu diamante. Cea de-a doua rochie aleasă de Adelina Pestrițu, pentru petrecerea de nuntă, a fost una foarte sexy, mulată pe corp și cu spatele gol.

libertatea.ro


Distribuie