Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară. Iubita lui a născut un băiețel

Distribuie

Paige Butcher, iubita lui Eddie Murphy, a devenit mama unui băiețel. Acesta este al doilea copil al cuplului și al zecelea al comediantului de 57 de ani.
Max Charles Murphy a venit pe lume pe data de 30 noiembrie, a anunțat agentul actorului. Băiețelul a avut la naștere greutatea 3,33 kg și atât el cât și mama se simt foarte bine. Eddye Murphy a ales să-și boteze fiul Charles în memoria fratelui său care a murit anul trecut de leucemie.
Max Charles Murphy este cel de-al 10-lea copil al lui Eddie Murphy (57 de ani) şi al doilea al iubitei sale Paige, un fost model și actriță australiană în vârstă de 39 de ani. Cei doi mai au o fetiţă, Izzy, de doi anişori. Eddie Murphy și Paige Butcher sunt împreună de șase ani, iar vara aceasta s-au logodit. Cel mai mare băiat al actorului, Eric are 29 de ani și a fost conceput cu Paulette McNeely. Alți cinci copii au rezultat din căsnicia pe care comediantul a avut-o cu Nicole Mitchell Murphy între 1993 și 2006. Murphy mai are o fată și cu fosta Spice Girls, Mel B.
libertatea.ro


Distribuie