E o mamă perfectă, dedicată, dar Kate Middleton a dezvăluit ce nu reușește să facă pentru Charlotte

Distribuie

În public, Kate Middleton, soția prințului William, e impecabilă și pare că tot ce face e natural și că nu depune niciun efort. Când e împreună cu copiii, e toată numai un zâmbet. Râde, aleargă, îi mângâie, e naturală, iar armonia dintre ea și copii e vizibilă. Însă ducesa de Cambridge admite că are parte și de unele provocări. Iar una dintre ele are legătură cu prințesa Charlotte.

Codițele împletite nu sunt tocmai specialitatea ei, admite ea.

Marți, în timpul unei vizite în Cumbria, ocazie cu care a făcut o baie de mulțime, Kate i-a lăudat codițele împletite unei fetițe, mărturisind că, înainte de eveniment, dimineața, a trebuit să o pregătească pe Charlotte pentru grădiniță. Ca o mămică cu experiență, s-a achitat cu brio de îndatorire, mai puțin la capitolul coafură.

‘Am încercat să-i fac o coadă împletită lui Charlotte, în dimineața asta, și nu a ieșit prea bine’, a mărturisit modestă Kate.

Totuși, soția prințului William este modestă legat de abilitățile sale de a-i aranja părul fiicei în vârstă de 4 ani. Sâmbătă, când regina a fost celebrată, Charlotte a fost văzută purtând părul aranjat în două feluri. Iar una dintre coafuri presupunea și codițe, care erau făcute impecabil.

Și prințul William a vorbit despre provocarea de a-i aranja părul fiicei sale. Tot la un evenimentul public recent, el a spus că la acest capitol este complet neîndemânatic, chiar dacă a privit inclusiv tutoriale pe YouTube, pentru a stăpâni această ‘știință’. Nu s-a lipit nimic de el și s-a lăsat păgubaș în cele din urmă. Pur și simplu îi lipsește talentul la acest capitol, a recunoscut el.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie