Dieta lui Kate Middleton este mai simplă decât crezi

Distribuie

Kate Middleton este un adevărat style icon! Fiecare apariție publică a ei este urmărită îndeaproape, iar Ducesa de Cambridge nu dezamăgește niciodată. Însă cum se menține mereu în formă? Are o dietă bine pusă la punct care, deși nu te-ai fi așteptat, este foarte simplă.

Dacă te-ai fi așteptat ca Ducesa de Cambridge să aibă o dietă elaborată, plină cu mâncăruri care mai de care mai simandicoase, te-ai înșelat. Secretele alimentare ale lui Kate Middleton sunt foarte simple. Iată câteva detalii pe care oricine le poate pune în practică.

1. Kate Middleton gătește pentru familia ei 

Carolyn Robb, fost bucătar la Palatul Kensington a dezvăluit că Ducesa de Cambridge gătește des: „ea nu are un background regal, ci vine dintr-o familie normală unde întotdeauna a gătit pentru ea”, a spus Robb într-un interviu acordat Racked. Kate Middleton gătește rețetele familiei ei, iar Prințul William și copii iubesc mâncarea făcută de ea. Cu siguranță, gătitul acasă cu ingrediente proaspete este primul pas spre o alimentație sănătoasă.

2. Mîncarea RAW face parte din alimentația lui Kate Middleton

Deși nu are o dietă strict vegană, Ducesa de Cambridge încorporează elemente RAW în alimentația ei. Conform Daily Mail, ei îi place foarte mult gazpacho, o supă spaniolă și ceviche (pește raw marinat cu lămâie), dar și salată de pepene verde sau fructe goji.

3. Kate are o dietă specială pentru femei însărcinate

Kate Middleton, care este însărcinată cu al treilea copil, a suferit pe durata fiecarei sarcini de hypermesis gravidarum (sarcină toxică), o boală care îi provoacă grețuri și vărsături. Din această cauză, ea a ratat prima zi de școală a Prințului George. Pentru a ușura efectele acestei probleme, Kate are o dietă specială atunci când este însărcinată.  Deoarece greața severă este o parte a problemei, Kate evită alimentele care tind să îi înrăutățească starea. Conform Self.com, Ducesa de Cambridge se bazează pe mâncărurile cu legume, dar mănâncă des și avocado, fructe de pădure și fulgi de ovăz.

4. Puiul este preferatul lui Kate Middleton

Conform Vanity Fair, puiul la rotisor este una dintre mâncărurile preferate ale lui Kate Middleton. În timpul vizitei oficiale pe care a făcut-o în Canada, în 2016, Kate a mărtusit că pieptul de pui în sos de curry este un alt fel de mâncare pe care adoră să-l mănânce.

Poate că este Ducesă de Cambridge și membru al familiei regale britanice, dar Kate Middleton dovedește că nu este cu mult diferită față de noi. Cu atenție la nevoie de corpului ei și mâncăruri preparate acasă chiar de ea, Kate a reușit să-și creeze o dietă personalizată care pare să funcționeze foarte bine pentru ea.

glamour.ro.


Distribuie
..