DETALII EMOŢIONANTE! Cu cine va rămăne micuţa Anastasiei Cecati. Declaraţiile BUNICII şi a prietenilor

Distribuie

Mama modelului moldovean care a fost ucis de către soțul ei vrea să-și crească nepoata. Aceasta s-a adresat deja la direcția municipală pentru drepturile copilului pentru a prelua tutela. În prezent fetița de doar trei săptămâni este internată la Spitalul numărul 1 din Capitală și se află în afara oricărui pericol.

Copilul a fost vizitat astăzi de bunica sa. Distrusă de durere, femeia a refuzat să vorbească cu noi specificând că se află într-o stare mult prea rea pentru a putea discuta.

„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul și instituția noastră este unica instituție care tratează acești copii”, a spus directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Miercuri, copilul va fi transferat la Centrul de Plasament și Reabilitare din Chișinău unde se va afla cel mult 45 de zile. În tot acest timp, direcția municipală pentru drepturile copilului urmează să decidă dacă fetița poate rămâne sub tutela rudelor.

„Astăzi s-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere”, a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ.

Bărbatul care și-a ucis soția, modelul Anastasia Cecari, iar apoi s-a aruncat de la etaj a fost anterior căsătorit. Acesta era stomatolog. Colegii de muncă au declarat că era un bun profesionist și că în ultima perioadă nu au observat schimbări în comportamentul lui.

Totodată, colegii de breaslă au povestit că acesta avea printre clienţi doar oameni publici. Colegii au declarat că Alexei a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie extrem de geloasă, care îl îndepărta de colegii de facultate.

Alexei şi Elena au divorțat anul trecut, iar împreună aceştia aveau o fetiţă de 4 ani. Din spusele unei prietene de a Elenei, cei doi nu au menţinut legătura după divorţ. Elena continua să îşi crească singură fetiţa de doar patru anişori. Tot prietena Elenei afirmă ca aceasta nu a fost geloasă şi nu ar fi acesta motivul divorţului. După divorţ Elena şi Alexei au împărţit averea, iar la scurt timp aceştia au încetat orice discuţie. Alexei îşi vizita fiica foarte rar şi atunci la grădiniţa, maximum pentru două ore.

Astăzi, angajații clinicii au pus lacăt la uşă. Deocamdată nu ştim care este motivul.

Cu Anastasia Cia, Alexei s-a cunoscut cunoscut în cabinetul lui stomatologic din sectorul Râşcani. Acesta s-a îndrăgostit de ea şi şi-a anunţat prietenii că vor juca nunta. Din spusele prietenilor, Alexei provine dintr-o familie destul de bună, tatăl său la fel medic stomatolog, fratele acestuia studiază stomatologia la Iaşi, iar sora este plecată peste hotare.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”. Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

publika.md.


Distribuie