Delia are un buget generos pentru haine și accesorii. Ținutele originale o ușurează lunar de 5.000 de euro

Distribuie

Dorința de a fi originală la fiecare apariție o ușurează pe Delia de o avere. Cum are și concerte, și evenimente mondene de onorat, și emisiuni de filmat, iar la fiecare trebuie să se îmbrace altfel, mii de euro din bugetul cântăreței se duc lunar pe haine și accesorii.

Devenită un fashion icon atât pentru colegele de scenă, cât și pentru admiratoarele ei, Delia încearcă să țină ștacheta sus și nu se uită la bani când merge la shopping. Chiar dacă a declarat în repetate rânduri că nu este genul de femeie pentru care o haină e de unică folosință, vedeta nu poate rula prea des piesele vestimentare ori accesoriile, fiindcă multe dintre colegele de breaslă se inspiră de la ea și își comandă aceleași lucruri. Prin urmare, poartă lucrurile imediat după ce le cumpără, apoi le stochează în dressing și le mai scoate după luni bune, când încearcă niște combinați ieșite din tipare. Merge la cumpărături peste hotare Ca să-și asigure ținute noi și originale la fiecare apariție, Delia e atentă la tendințele internaționale și merge des în magazinele sale preferate din Europa, de unde-și cumpără cele mai noi colecții. O sesiune de cumpărături o poate ușura de câteva mii de euro, dar nu-i un capăt de țară; artista are prevăzut un buget lunar de peste 5.000 de euro pentru haine și accesorii.

O inspiră Rihanna și Katy Perry Deși onorariul ei nu se apropie de cel al Rihannei, al lui Beyoncé sau al lui Katy Perry, Delia câștigă suficient cât să-și permită haine ca ale starurilor internaționale. Nu de puține ori, artista s-a afișat în rochii, bluze sau cizme purtate de una dintre cele trei cântărețe, piese al căror preț se ridica la mii de euro și erau ediții limitate semnate de branduri de lux.

libertatea.ro


Distribuie