David Bisbal s-a căsătorit. Ce frumoasă a fost mireasa | FOTO

Distribuie

Cântărețul spaniol David Bisbal, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Rosanna Zanetti.

David Bisbal, unul dintre cei mai în vogă cântăreți spanioli, s-a așezat la casa lui.

Artistul s-a căsătorit cu alesa inimii lui, Rosanna Zanetti, o actriță în vârstă de 30 de ani, originară din Venezuela.

Cei doi formează un cuplu din anul 2016. nunta lui David Bisbal cu Rosanna Zanetti a fost una restrânsă, la care au participat membrii familiei și câțiva apropiați. Pe conturile lor de socializare, David Bisbal și proaspăta lui soție au dat publicității imagini de la nunta care a avut loc în Segovia.

Mireasa a arătat superb într-o rochie strânsă pe trup, care i-a pus în valoare fizicul.

“Nici în vis nu ne-am fi imaginat o nuntă mai frumoasă de atât: romantică, emoționantă, discretă și în cea mai mare intimitate. Suntem foarte fericiți și foarte emoționați și vrem să împărtășim acest lucru cu voi”, este mesajul pe care David Bisbal l-a postat pe contul său de Instagram.

La rândul ei, Rosanna Zanetti a postat, pe contul ei de instagram, un citat din Biblie: „Iubirea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu este invidioasă, nici egoistă, dragostea nu se laudă, nu se mânie, nu se poartă necuviincios, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr. Iartă fără limite, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă fără limite. Dragostea nu va pieri niciodată“.

David Bisbal Ferre  este un cântăreț spaniol, care a devenit cunoscut în urma participării la prima ediție a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II. David Bisbal a vândut mai mult de 5 milioane de discuri în Spania și America, obținând 33 de Discuri de Platina,17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant. David Bisbal a lansat o melodie și alături de celebra cântăreață Andra, Without YouDavid Bisbal a susținut concerte și în România. Cântărețul spaniol este tatăl unei fete, Ella, care s-a născut în data de 15 februarie 2010, la Miami, din relația pe care artistul a avut-o cu Elena Tablada.

libertatea.ro


Distribuie