Cum te ajută mierea de Manuka să spui adio simptomelor neplăcute cauze de alergiile de sezon?

Distribuie

Venirea sezonului cald nu înseamnă doar bucurie, ci pentru anumite persoane, acest lucru se poate traduce prin stări de iritabilitate și un disconfort la nivelul organismului, totul din cauza alergiilor. 

Temperaturile ridicate și vremea frumoasă îi determină pe foarte mulți oameni să renunțe la activitățile lor obișnuite și să petreacă cât mai mult timp în aer liber. Deși își doresc să facă acest lucru, persoanele care se confruntă cu alergiile de sezon întâmpină o mulțime de dificultăți când vine vorba despre plimbările prin parc sau orice altă activitate desfășurată în aer liber. Polenul este elementul principal care declanșează alergiile și cum acesta este prezent peste tot în această perioadă, foarte mulți oameni au de suferit de pe urma lui.

Cum te ajută mierea de Manuka să spui adio alergiilor de sezon?

Nasul înfundat, strănutul, tusea, ochii înroșiți sau care lăcrimează sunt doar câteva dintre simptomele alergiilor de sezon. Chiar dacă cei care prezintă aceste simptome trebuie să consulte un medic alergolog pentru a primi un tratament medicamentos, există și tratamentele naturale care pot ameliora simptomele.

Mierea de Manuka este recunoscută pentru beneficiile pe care le are asupra organismului, specialiștii descoperind că aceasta poate duce la înlăturarea simptomelor neplăcute asociate alergiilor de sezon. Dieticianul Tracy Lockwood este de părere că ingredientele care se găsesc în acest sortiment de miere pot înlătura mucusul nazal, indiferent dacă este vorba despre o simplă răceală, o infecție respiratorie sau o alergie de sezon, potrivit independent.co.uk.

Adăugată în ceai sau consumată ca atare, mierea de Manuka poate duce la distrugerea acelor bacterii care provoacă problemele respiratorii, eliminând astfel simptomele neplăcute ale alergiilor de sezon.

avantaje.ro


Distribuie