Cum s-a fotografiat Delia. „Îți stă tare urât. Păcat, ai o voce minunată”

Distribuie

Cea mai recentă ipostază în care s-a fotografiat Delia a stârnit vii reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

În fotografia respectivă, Delia apare cu o perucă brunetă și se strâmbă. Ipostaza nu prea a fost pe placul fanilor artistei, care i-au transmis numeroase mesaje.

„Îți stă foarte urât când te strâmbi așa. Păcat, ai o voce minunată! Îmi place stilul tău, dar în poza asta parcă e prea mult!’, „Cânți frumos, dar ești urâtă rău când te prostești”, „Nu se plictisește lumea de tine! Ești mereu plină de surpize”, „Scufița Roșie după ce a ascultat o melodie de-a lui Cheloo”, „de ce trebuie să strâmbi așa?”, „degeaba o tot dai pe Rihanna că nu-ți iese”, „Tot frumoasă, oricum te-ai strâmba”, „Nu-ți stă bine așa”, „Ești groaznică”, sunt câteva dintre comentariile primite de Delia de la internauți. Delia, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista are în spate o carieră impresionantă. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte albume. În plan personal, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012.

libertatea.ro


Distribuie