Cum poți prepara rapid o mască pentru porii dilatați? Ai nevoie doar de 3 ingrediente din bucătărie

Distribuie

Porii dilatați sunt o problemă pentru doamne și domnișoare și cu toate că acestea au la îndemână o mulțime de produse cosmetice, nici cele mai scumpe dintre ele nu pot ascunde aceste imperfecțiuni.

Pentru ca machiajul să arate perfect, tenul trebuie să fie pregătit cu atenție înainte de aplicarea fardurilor. Atunci când nu se face o curățare în profunzime a pielii, produsele cosmetice nu vor face altceva decât să accentueze principalele probleme care există la nivelul pielii, iar make-up-ul va părea doar o mască în spatele căreia se ascund o mulțime de imperfecțiuni.

Porii dilatați oferă pielii un aspect inestetic și neuniform. Aceștia apar în momentul în care sebumul existent la nivelul pielii ajunge să înfunde porii, lucru care automat le va modifica acestora dimensiunea.

Cum poți prepara rapid o mască pentru porii dilatați?

Doamnele și domnișoarele care nu se simt tocmai confortabil din cauza porilor dilatați pot prepara o mască din ingrediente naturale care nu numai că va rezolva rapid această problemă, dar va lăsa pielea catifelată și hidratată.

Ingrediente:

Pentru a prepara această mască ai nevoie de 3 ingrediente simple pe care cu siguranță le ai în bucătărie și pe care le-ai folosit de nenumărate ori, fără să știi ce minuni pot face atunci când sunt aplicate pe un ten cu probleme.

  • un albuș de ou
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 2 linguri de suc de lămâie

Amestecă cele trei ingrediente până obții o pastă. Masca obținută se aplică în zonele cu probleme și se lasă să acționeze timp de 30 de minute. După ce timpul s-a scurs, pielea trebuie curățată cu atenție cu ajutorul unei dischete demachiante, înmuiată în apă călduță. Această mască din ingrediente naturale este foarte eficientă, iar primele rezultate sunt vizibile după doar 3 zile de folosire.

avantaje.ro.


Distribuie
..