Cum arată soția lui Dan Negru. Codruța apare rar în public

Distribuie

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți și mediatizați prezentatori tv din showbiz. Nu același lucru putem spune despre soția lui, Codruța, care este o prezență discretă, iar aparițiile ei în public sunt foarte rare.

Codruța este medic stomatolog la propria clinică medicală. Singura ocazie în care Dan Negru a pozat alături de soția sa pentru o publicație, a fost în 2010, când fiica cea mare a cuplului abia se născuse. „E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă.

Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru pentru VIVA!. „Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a spus Dan Negru despre mariajul lui cu Codruța.

libertatea.ro


Distribuie
..