Cum arată Loredana Groza în costum de baie, la aproape 50 de ani! FOTO

Distribuie

Loredana Groza are aproape 50 de ani și arată mai bine ca niciodată. Zilele acestea, artista se află la malul mării, unde profită din plin de vremea frumoasă.

Loredana Groza a postat pe contul de socializare, mai multe imagini în care apare extrem de sexy în costum de baie. Cu un trup bine lucrat în sala de sport, artista a demonstrat încă odată că poți să ai un corp perfect, la aproape 50 de ani.

Din punct de vedere profesional, Loredana nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cântă de la 3 ani, iar până la 18 ani câștigase tot ce însemna festival de muzică, fiind singura artistă din România care se poate mândri cu faptul că a câștigat toate concursurile la care a participat.

Loredana nu a făcut istorie doar în muzică, ci și pe micul și pe marele ecran. A jucat în seriale românești, precum: „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de țigan”, dar și în filme precum: „A doua cădere a Constantinopolui”, „Modigliani”, “Minte-mă frumos”, „Selfie 69”, dar și altele. A făcut parte din juriul emisiunilor: „Vocea României”, „Cântă acum cu mine”. În momentul de față este personajul principal în cele două musicaluri „Mamma Mia!” și “We Will Rock You”, devenite fenomen în România.
libertatea.ro


Distribuie