Cine l-a ajutat pe Smiley la începutul carierei. “A fost primul om care a avut încredere”

Distribuie

Smiley este astăzi un cântăreț cunoscut de toată lumea, însă la începuturi, acesta a primit un ajutor nesperat de la unul dintre cei mai talentați artiști din România.

Smiley, care are o relație cu senzuala blondă Gina Pistol, are o carieră de mare succes în spate, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni de la noi din țară.

 

Însă și el a avut nevoie de ajutor la începuturile carierei, când încerca să intre în lumea showbiz-ului.

Smiley, care a dezvăluit care a fost cel mai mare eșec din viața lui, a explicat care a fost artistul care i-a întins o mână atunci când avea doar 16 ani.

Este vorba de regretatul Ioan Gyuri Pascu, care a încetat din viață în septembrie 2016, la vârsta de doar 55 de ani.

“Nu ştiu care a fost cea mai mare şansă. Nu stiu, chiar nu ştiu să răspund la întrebarea asta, cea mai mare nu ştiu care e, dar să vă dau exemple de şanse pe care le-am primit.

Păi în primul rând am primit şansa să mă cunosc cu Ioan Gyuri Pascu şi să scriu împreună cu el când eram foarte mic, aveam 16 ani. El a fost primul om care a avut încredere în ceea ce faceam eu atunci şi am avut şansa asta să învăţ direct de la el şi să-l cunosc personal.

Apoi am primit şansa de a intra la trupa “Simplu” când aveam 18 ani, apoi am primit şansa de a intra în televiziune, în ProTV, de la Adrian Sârbu, Andrei Boncea, Mona Segall şi apoi am avut şansa să prezint o emisiune cu Florin Călinescu, iar o altă şansă.

Treaba este că fiecare şansă pe care am primit-o am profitat de ea la maxim şi am stors cât puteam să storc eu în momentul ăla. Am avut şansa să îl cunosc pe Moga la 18 ani şi să compun împreună, să învăţ foarte multe lucruri.

Am avut şansa să cunosc o gramadă de oameni extraordinari de la care am învăţat, de la care am furat meserie, că, na, meseria se fură, şi pentru mine fiecare episod de genul ăsta a fost ca un alt an de facultate”, a declarat Smiley într-un interviu pentru Mediafax.

libertatea.ro


Distribuie