Cine este noul iubit al Andreei Antonescu. Artista a făcut primele declarații despre reporterul care a cucerit-o

Distribuie

La mai bine de o lună de când a anunțat divorțul de soțul ei, Andreea Antonescu s-a îndrăgostit și are o relație cu un bărbat, de aproape trei săptămâni.

Cei doi s-au cunoscut la un eveniment organizat de revista Elle, iar de atunci sunt nedespărțiți. Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache în urmă cu trei săptămâni, când el i-a luat ei interviu pentru Antena 1,  fiind reporter special. De atunci cei doi formează un cuplu, iar interpreta a făcut primele declarații despre povestea lor. Ce spun Ștefan Manolache și Andreea Antonescu despre relația lor „Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!

Și Ştefan Manolache a vorbit despre relația cu Andreea Antonescu.  „Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”, a spus Ştefan Manolache pentru Spynews.ro.

Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak Andreea Antonescu a anunțat la începutul lunii septembrie că divorțează de Traian Spak, cel care i-a fost partener de viață timp de mai mulți ani și care locuiește în America. Artista a făcut primele de declarații despre divorț în ediția din luna septembrie a revistei Viva. Din căsnicia Andreei Antonescu a rezultat o fetiță care se numește Sienna Ștefan s-a iubit cu Silvia de la „Bravo, ai stil!” Andreea Antonescu nu este singura persoană publică pe care Ștefan a cucerit-o. Reporterul a avut o relație cu Silvia de la „Bravo, ai stil”, dar și cu Cristina Ich, „Prințesa Instagramului”, cea care îl va face tată în curând pe fiul lui Victor Pițurcă.

libertatea.ro


Distribuie
..