Cinci trucuri ale femeilor care au orgasm de fiecare dată

Distribuie

Nu este doar un mit faptul că anumite femei au orgasm de fiecare dată când fac sex. Și nu mimează.  Jane Greer, terapeut în New York și autorul cărții What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship, explică ce putem învăța de la femeile care nu au nicio problemă în a atinge punctul culminant.

1. Se masturbeaza in mog regulat – “Femeile care se masturbeaza in mod regulat au devenit experte in cunoasterea trupurilor lor si stiu care sunt zonele in care trebuie sa fie atinse pentru placere maxima”, spune Fran Walfish, medic. “Stiu deja de cata presiune, viteza, sensibilitate si atingeri au nevoie ca sa ajunga la orgasm”, adauga medicul.

2. Acorda atentie clitorisului lor – Multe femei au nevoie de stimularea clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Asa ca stiu deja de cel fel de atingeri si de ce intensitate este nevoie in zona.

3. Nu se grabesc in timpul preludiului – Preludiul este foarte importanta si te ajuta sa cresti intensitatea sexuala, permitandu-ti sa fii indeajuns de excitata pentru a ajunge la orgasm. Un preludiu incet este exact ceea ce au nevoie.

4. Spun intotdeauna ce le face placere si ce le deranjeaza – Aceste femei au grija ca partenerul lor sa afle ceea ce le place si ceea ce le face sa se simta bine. Vorbesc despre fantezii si incearca jocuri in pat.

5. Nu isi faci griji daca ajung sau nu la orgasm – “Daca vrei sa ajungi la orgasm de fiecare data, nu il mai cauta si nu mai astepta sa se intample”, spune Greer. Cu cat este mai relaxata, cu atat vei ajunge mai repede la orgasm.

doctorulzilei.ro


Distribuie
..