Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme pentru a interpreta un rol. Ce s-a întâmplat cu actrița?

Distribuie

Cei mai buni actori știu că pentru a intra în pielea unui personaj este nevoie să se detașeze de tot ce are legătură cu viața lor personală și să își asume rolul în totalitate. Pentru a face acest lucru, în anumite situații, actorii trebuie să treacă prin schimbări fizice radicale.

Nu puține sunt situațiile în care pentru a da viață unui personaj, actorii sunt nevoiți să slăbească foarte mult, să se îngrașe, să își tundă părul sau să renunțe total la look-ul lor. Chiar dacă sunt spectaculoase, aceste transformări pot lăsa urme adânci. Charlize Theron a trecut printr-o astfel de experiență, iar după ce s-a îngrășat 22 de kilograme pentru a interpreta un rol, actrița a suferit din cauza depresiei.

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

În filmul ‘Tully”, care urmează să fie lansat în perioada imediat următoare, Charlize Theron a primit rolul unei mame supraponderale. Pentru că silueta ei subțire o împiedica să intre în pielea personajului, actrița a fost nevoită să își schimbe stilul de viață și să se îngrașe 22 de kilograme. A început să mănânce fast food și să consume băuturi carbogazoase la ore târzii din noapte și astfel corpul ei s-a transformat complet.

„Am vrut să simt ce a simțit această femeie și cred că a fost o modalitate pentru mine să mă apropii de ea și să intru în acea mentalitate”, a spus Charlize Theron, potrivit dailymail.co.uk.

Chiar dacă la început a părut mai mult o joacă, stilul de viață nesănătos a afectat-o pe actriță, aceasta făcând eforturi mari pentru a pierde ulterior kilogramele acumulate. Pentru a slăbi, Charlize Theron a avut nevoie de un an și jumătate, perioadă în care s-a confruntat cu depresia.

„Primele trei săptămâni sunt întotdeauna distractive pentru că ești ca un copil într-un magazin de bomboane. Și după trei săptămâni, nu mai este distractiv. M-am confruntat cu depresia. Da, pentru prima dată în viața mea am mâncat atât de multe alimente procesate și am băut sucuri cu foarte mult zahăr. Nu am fost o companie prea plăcută în timpul filmărilor”, a spus Charlize Theron.

Schimbarea a fost atât de evidentă, încât copiii actriței o întrebau în mod frecvent dacă este însărcinată.

avantaje.ro


Distribuie
..