Celine Dion l-a implorat pe Drake să nu îşi facă tatuaj cu chipul ei

Distribuie

Drake, 32 de ani, şi-a exprimat dorința de a-și face un tatuaj cu chipul lui Celine Dion. Cântăreața de 51 de ani l-a rugat pe rapperul canadian să renunțe la idee.

Este cunoscut faptul că Drake are colecţie de portrete tatuate pe corpul său, ale unor artişti precum Lil Wayne, Aaliyah, Sade, Rihanna, potrivit rollingstone.com. Drake (Hepta) În 2017, Drake și-a exprimat dorința de a-și face un tatuaj în zona coastelor cu Celine Dion. Subiectul a revenit în actualitate într-un interviu acordat miercuri postului iHeartRadio Canada acordat de Celine. „Te rog, Drake, te iubesc foarte mult. Îţi pot spune ceva? Nu o face. Îmi poţi scrie scrisori de dragoste. Îmi poţi trimite autografe pentru copiii mei. Poţi veni în vizită. Te invit la prânz sau la cină. Putem ieși să bem ceva. Putem cânta împreună. Orice vrei.

Pot vorbi cu mama ta. Orice îţi doreşti, dar te rog!”, a spus cântăreața. Celine Dion a continuat să încerce să-l convingă pe rapper să nu se tatueze, spunându-i: „Toţi înaintăm în vârstă. Întotdeauna am fost foarte slabă. Pe măsură ce trece timpul, pe măsură ce îmbătrâneşti, faţa mea se va alungi şi (tatuajul) nu va fi mai drăguţ. Nu te tatua, te rog! Dacă o faci, fă unul fals”.

libertatea.ro


Distribuie