Cea mai simplă metodă de epilare despre care nici nu știai până acum! Vei uita de ceara clasică și de aparatul electric

Distribuie

Am intrat în sezonul cald și toate femeile se gândesc din ce în ce mai des la metode cât mai eficiente de epilare, mai ales că odată ce se încălzește vreme, vom începe să purtăm haine din ce în ce mai sumare.

De-a lungul anilor, fără îndoială ceara clasică și epilatoarele electrice au fost cele mai populare metode de epilare. Bineînles că sunt femei care optează pentru epilarea definitivă cu laser, dar aceasta este mai costisitoare. Este important de menționat și faptul că zona inghinală este cea mai delicată zonă de epilat și necesită o atenție și o îngrijire specială.

Cea mai simplă metodă de epilare despre care nici nu știai până acum

Dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare care îți pot irita pielea din zona inghinală, atunci este momentul să încerci un truc senzațional care te scapă de părul nedorit fără durere. O tânără a realizat un tutorial video pe care l-a postat pe Youtube, în care a explicat un truc inedit.

Dacă vrei să scapi de părul nedorit cu doua ingrediente simple, trebuie neapărat să urmărești materialul video de mai jos! Ai nevoie de apă și bicarbonat de sodiu și vei scăpa de părul din zonele intime. Pare greu de crezut, însă chiar funcționează.

Urmărește materialul video de mai jos!


Distribuie