Ce titlu regal va purta cel de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton

Distribuie

Mai este foarte puțin până la venirea pe lume a celui de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton. Nu știm încă ce nume va purta micuțul, dar știm ce titlu regal va avea. 

Luna aceasta va veni pe lume cel de-al treilea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge. Nu știm dacă Prințul George și Prințesa Charlotte vor avea un frățior sau o surioară și nici posibilele nume ale micuțului, însă știm ce titlu regal va purta.

Istoricul regal Marlene Koenig a declarat pentru publicația Town & Country că viitorul membru al familiei regale britanice va avea titlul de Alteța sa Regală Prințul … al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord sau Alteța sa Regală Prințesa … a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Deși acesta este titlul oficial, nu este neapărat necesar să fie folosit. Pentru că Prințul William și Kate Middleton sunt cel mai des numiți Ducele și Ducesa de Cambridge, titlul pe care viitorul bebeluș regal îl poate purta va fi Alteța sa Regală Prințul/Prințesa … de Cambridge.

Pentru că legea succesiunii la tron s-a schimbat, și este bazată după ordinea nașterii, nu după sex, viitorul membru al familiei regale britanice va fi al treilea în ordinea succesiunii la tron, după Prințesa Charlotte.

Deși mai este foarte puțin până la venirea lui pe lume, se pare că nu suntem singurii care nu știm dacă viitorul bebeluș regal va fi băiețel sau fetiță.

O sursă a declarat pentru E! News că nici Prințul William sau Kate Middleton nu știu ce sex are copilul: „William și Kate nu știu sexul bebelușului și abia așteaptă să afle [când se va naște]. Este foarte greu să fii complet pregătit când nu știi dacă vei avea băiat sau fetiță“.

 

„Kate este oficial în concediu de maternitate până la toamnă și abia așteaptă nașterea bebelușului. Toată familia este nerăbdătoare, inclusiv copii, Prințul George și Prințesa Charlotte, care știu că urmează să aibă un frățior sau o surioară“, a spus sursa pentru E! News.

Săptămâna trecută, Kate Middleton a avut ultima apariție publică înainte de a deveni mamă pentru a treia oară. Ducesa de Cambridge a participat, împreună cu soțul ei, la mai multe evenimente legate de Commonwealth.

glamour.ro


Distribuie