Ce se întâmplă dacă nu te masturbezi timp de o lună

Distribuie

Redactorii de la Buzzfeed.com au realizat un experiment inedit. Au convins un grup de persoane să renunţe la orice activitate sexuală timp de o lună, inclusiv la masturbare.

Înainte de începerea experimentului, participanții nu erau deloc încântați de idee, însă au fost convinși de posibilitatea existenței unor beneficii în urma acestei abstinențe.
În primă fază, subiecților le-a fost foarte greu să se abțină. Unul dintre aceștia a decis să se afunde în muncă pentru a nu mai simți nevoia unei astfel de activități. Pentru un altul, cea mai grea parte era să vizioneze filme cu tentă sexuală.
După aproximativ 15 zile, mulți dintre ei acuzau stări de iritație și stres.
Lucrurile au decurs diferit de la caz la caz. Unii dintre participanți au început să facă mai multă mișcare, alții au ales să mănânce mai multă mâncare de tip fast-food. Toți, însă, au recunoscut că experimentul este foarte greu.
La sfârșit, însă, au părut să fie mândri de ei și mult mai în control cu privire la viața lor. Cu toate acestea, au afirmat că nu există un motiv real pentru a te abține de la masturbare, beneficiile în urma acestei abțineri putând fi obținute și în alte feluri.

Distribuie
..