Ce o scoate din sărite la volan pe șoferița Nicole Cherry: „Nimeni nu mă lasă în trafic să trec!”

Distribuie

Nicole Cherry a intrat de câteva luni în rândul șoferilor, la inițiativa iubitului său, care a înscris-o la școală. Pentru că se simte bine la volan, artista a ajuns să se urce în mașină chiar și pentru distanțe mici.

La 20 de ani, Nicole Cherry s-a mutat din apartamentul părinților săi, considerând că relația este una serioasă. „Eu și iubitul meu locuim destul de aproape de părinții mei, dar având în vedere că mi-am luat permisul, mi-e foarte comod să merg oricând. Mi l-am luat acum 2-3 luni, nici nu mai știu, mi se pare că îl am de o veșnicie. M-am acomodat atât de repede și am intrat așa în pâine cum s-ar spune”, ne-a spus proaspăta șoferiță. Nu a avut parte de incidente Artista se simte bine în postura de șoferiță și are un feedback bun și din partea părintelui său. „Sunt foarte bine, cel puțin tata a zis că nu m-ar fi lăsat dacă nu mă știa în siguranță, nu am avut incidente, Doamne ajută!

Mă mai scoate câteodată din sărite faptul că am semnele de începător și cam nimeni nu mă lasă să trec, parcă scrie așa pe capota mea: „O să-ți creez probleme în trafic!”. Merg cu o viteză OK, nu stați după mine chiar atât de tare. Omenii sunt foarte grăbiți la noi, în București, nu au răbdare deloc, li se pare că și o secundă dacă stai în plus… uau cât ai stat, dar na, mă obișnuiesc”, a declarat, pentru Libertatea, Nicole Cherry. Cântăreața a adăugat că nu a fost oprită până acum de vreun polițist, nici măcar pentru un control de rutină. „Cred că par și foarte serioasă, merg regulamentar”, a conchis Nicole Cherry.

libertatea.ro


Distribuie