Ce destinație de vacanță a ales Gina Pistol? Turiștii din zonă au recunoscut-o imediat

Distribuie

Când vine vorba despre vacanță, vedetele din România preferă locuri exotice, departe de țară, dar acesta nu este și cazul Ginei Pistol. Vedeta a ales o destinație aflată destul de aproape de România, iar turiștii din zonă au recunoscut-o imediat.

După o perioadă încărcată în care a filmat pentru următorul sezon al show-ului culinar “Chefi la cuțite”, Gina Pistol a ales să se relaxeze alături de prietenii săi într-o vacanță de vis, iar cum totul a fost organizat pe ultima sută de metri, destinația aleasă a fost una aproape de România.

Ce destinație de vacanță a ales Gina Pistol?

Gina Pistol și-a încărcat bateriile și s-a distrat în Lefkada, una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Apa turcoaz și plajele cu nisip fin atrag în fiecare an o mulțime de turiști din România, astfel că vedetei i s-a întâmplat de multe ori să fie recunoscută pe stradă.

“De cele mai multe ori tind să aleg destinații în care mă pot bucura de natură și de câteva momente de liniște, departe de cotidian. Așa îmi reîncarc bateriile. Atmosfera de pe insulă a fost una cu totul și cu totul specială. Satele pescărești, drumurile împădurite cu vedere spre orizont și spre mare, stilul de viață liniștit al localnicilor, ospitalitatea lor, toate acestea au fost absolut fantastice!”, a mărturisit Gina Pistol.

Nu doar piesajele au impresionat-o pe vedetă, ci și preparatele tradiționale, astfel că Gina Pistol s-a întors nu doar cu amintiri frumoase, ci și cu o mulțime de rețete pe care este nerăbdătoare să le încerce.

“Bucătăria grecilor este delicioasă! Cu toate acestea, am încercat să nu cad pradă tentațiilor și am ales de fiecare dată salate proaspete, legume și pește la grătar. Am primit și câteva secrete de gătit de la gazdele restaurantelor, așa că m-am întors acasă cu câteva rețete pe care abia aștept să le încerc”, a spus Gina Pistol.

avantaje.ro


Distribuie
..