Ce cadouri să nu faci niciodată – semnificațiile negative din spatele artei de a dărui

Distribuie

Osperomancia este arta de a ghici seminificațiile cadourilor primite. Bazându-ne pe indicațiile oferite de această artă îți vom dezvălui ce cadouri nu ar trebui sa oferi niciodată nimănui deoarece sunt aducătoare de ghinion.

Batistele nu sunt cele mai indicate când vine vorba de cadouri. Ele sunt asociate cu lacrimile, deci prevestesc suferința celui ce primește cadoul.

Cuțitele, bricegele, foarfecile sau orice obiecte ascuțite nu trebuie oferite în dar pentru ca acestea “taie” prietenia sau relația dintre cele cel ce dăruiește și cel ce primește.

Pietrele semiprețioase (safir, topaz) sunt semn de pagubă dacă sunt primite în dar. Perlele negre sunt aducătoare de boală.

Ceasurile nu sunt neapărat asociate cu eternitatea. A oferi cuiva un ceas, înseamnă a-i reaminti ca “i-a sunat ceasul.”.

Deși majoritatea cadourilor vin învelite in cutii, acestea nu sunt semne bune. Cutiile aduc săracie.

Farfuriile și papucii/pantofii nu sunt indicate ca daruri într-o relație întrucât sunt asociate cu cearta și despărțirea.

Anumite flori sunt interzise în osperomancie. Trandafirii roșii sunt asociați cu despărțirea, iar buchetele de orice flori albe sau roșii oferite bolnavilor trebuie aruncate imediat întrucât reprezintă dorința ca persoana căruia i se dăruiește să moară.

In România, când se primește un cadou nefast, se obișnuiește să se “plătească” acel cadou cu un obiect simbolic. În acest fel, cadoul nu se primește ci este cumpărat.

unica.ro.


Distribuie
..