Câți copii vei avea, în funcție de ZODIE

Distribuie

Chiar dacă știi exact câți copii îți dorești, astrele s-ar putea să îți dea peste cap planurile. Vezi câte glasuri diferite îți vor spune „mamă”.

Berbec

Nu pari genul care să vrea să schimbe scutece, dar odată ce începi să faci copii, nu te mai poți opri. Ai vrea o echipă de fotbal, dar te oprești la 5 și ai grijă să le arăți în fiecare moment al vieții lor cine este șeful.

Taur

Ești caldă, iubitoare, atentă, ai toate calitățile necesare unei mame, dar faci un singur copil. Este de așteptat, având în vedere că vrei să te asiguri că îți vei împărți mâncarea cu cât mai puține persoane.

Gemeni

Nu prea îți vine să dai petrecerile și aventurile pentru viața de familie, dar o vei face. Ai să ai un copil care va face cât 10. Te vei asigura că va fi bun la toate și îți va aduce multă satisfacție.

Rac

Nu îți dorești nimic mai mult decât să fii mamă. Oricâți copii vei avea, nu le va lipsi iubirea, iar asta este tot ce contează.

Leu

Toată lumea știe că ești egoistă și dornică de atenție, iar maternitatea nu va schimba asta. Nu vei avea decât un copil, pentru că îți este greu să iubești prea multe persoane mai mult decât pe tine.

Fecioara

După planurile tale făcute cu precizie matematică, vei avea doi copii. Vor fi niște norocoși, pentru că vor ieși perfecți din mâinile tale.

Balanță

La câte decizii ai de luat într-o zi, câți copii vei avea este ultima ta grijă. Nu te grăbi, te hotărăști tu până la bătrânețe.

Scorpion

Pari un om rece și incapabil de sentimente, dar familia este cea mai importantă pentru tine. Vei avea patru copii, dar vei ști să păstrezi aparențele, astfel că niciunul nu va sufla în fața ta.

Săgetător

Tu ești mereu în căutare de aventură, dar la un moment dat vei simți nevoia ca cineva să îți spună „mamă”. Îți va plăcea atât de mult, încât vei face trei copii și toți vor fi foarte apropiați de tine.

Capricorn

În drumul tău spre succes, sunt șanse mari să îți iei o scurtă pauză și să faci un copil. Va fi construit după chipul și asemănarea ta și îți vei petrece timpul învățându-l să fie director.

Vărsător

Tu vei face șapte copii, pentru că ai o pasiune pentru această cifră. Nu te lăsa intimidată de număr, te vei descurca perfect!

Pești

Visezi cu ochii deschiși și nimeni nu crede că ai putea să revii vreodată cu picioarele pe pământ, dar din dorința de a fi mamă, o vei face. Ai să ai doi copii și nu ai să-i slăbești din priviri.

unica.ro.


Distribuie
..