Cât timp îi ia Andreei Esca să se aranjeze pentru apariția la jurnalul de știri

Distribuie

Andreea Esca a mărturisit cât timp îi ia să se aranjeze pentru a arăta impecabil la jurnalul de știri pe care îl prezintă la postul de televiziune Pro TV.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV a explicat cât timp îi ia să se pregătească pentru a arăta impecabil în emisiune.

“În mod normal ar trebui să dureze cel puțin o oră, dar eu lucrez cu aceeași echipă de o mie de ani și ei știu că nu am răbdare deloc, așa că mă machiază și mă coafează în același timp. De altfel machiajul începe din momentul în care mă spăl pe cap și reușim câteodată să terminăm chiar și în 20 de minute ambele lucruri”, a declarat Andreea Esca. Vedeta a mărturusit, pentru protv.ro, că se fardează singură foarte rar. “Eu nu mă pricep deloc la machiaj, nu e jobul meu, nu sunt preocupată, nu eram pasionată nici când eram puștoaică. Eu singura mă machiez foarte rar și foarte puțin. Niciodată nu am fost în stare stare să îmi dau două linii negre la fel de bine la stângul ca la dreptul”. a mai spus Andreea Esca.

libertatea.ro


Distribuie
..