Când va naște fiica lui Adi Minune. „Sunt o graviduță norocoasă”

Distribuie

Carmen Simionescu este însărcinată în cinci luni și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Artista nu știe încă dacă bebelușul care va veni pe lume la începutul lunii august va fi băiețel sau fetiță.

Carmen Simionescu a povestit când va aduce  pe lume primul ei copil și al lui Bogdan Căplescu. „Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9 august, cam așa voi deveni mamă și va fi leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e leu și îmi place tot la el.  Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a spus Carmen Simionescu în cadrul emisiunii La Măruță.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un viitor avocat. Iubitul lui Carmen Simionescu a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi în vara acestui an s-a închis la master în cadrul aceleaşi Facultăţi. A făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregătește de barou.
libertatea.ro


Distribuie