Cameron Diaz a decis să se retragă din cinematografie. Care este motivul pentru care actrița a luat această decizie?

Distribuie

Care este motivul pentru care Cameron Diaz a decis să se retragă din cinematografie ?

Cameron Diaz este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, rolurile din „Îngerii lui Charlie”, „Shrek”, „The Mask” şi „There’s Something About Mary” făcând-o celebră în întreaga lume. Chiar dacă a jucat într-o mulțime de filme și talentul i-a fost recunoscut de nenumărate ori, actrița în vârstă de 45 de ani a decis să renunțe la cariera sa și să se concentreze mai mult pe viața de familie. Selma Blair, prietena îndrăgitei actrițe a mărturisit că aceasta a „terminat” cu industria cinematografică și că nu intenționează să revină prea curând pe marile ecrane, potrivit dailymail.co.uk.

La petrecerea organizată după decernarea Premiilor Oscar, Selma Blair, cea care a jucat alături de Cameron Diaz în „The Sweetest Thing”, a declarat că ultima oară când s-a întâlnit cu actrița au vorbit despre filmul în care au jucat împreună.

 

„Mi-ar fi plăcut să facem o continuare, dar Cameron s-a retras din actorie, este un fel de „am terminat”. Adică, nu mai are nevoie să facă alte filme, are o viață destul de bună, nu știu de ce ar fi nevoie să o aducă înapoi”, a spus Selma Blair, potrivit dailymail.co.uk.

Astfel, frumoasa actriță a decis să lase de-o parte succesul din lumina reflectoarelor și să își dedice tot timpul soțului ei, Benji Madden.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cameron Diaz.

avantaje.ro


Distribuie