Ariana Grande este de nerecunoscut cu noul ei look

Distribuie

Ariana Grande și-a obișnuit fanii cu un look semnătură, la care se pare că a renunțat în cel mai nou videoclip al ei. Cântăreața și-a schimbat stilul și este de nerecunoscut cu noul ei look, atât în materie de păr, cât și din punctul de vedere al machiajului.

În caz că nu ai aflat, Ariana Grande se pregătește să lanseze un nou single intitulat „No Tears Left to Cry”. Pentru filmările noului clip, cântăreața a optat pentru un look neobișnuit pentru ea. Hairstilistul ei, Chris Appleton, a publicat o fotografie cu Ariana, iar fanii aproape că nu au recunoscut-o cu noul ei look.

Noul look al Arianei Grande

În fotografie, Ariana poartă un machiaj ieșit din zona ei de confort. Make-up artistul Patrick Ta i-a aplicat un fard de pleoape în culoarea lavandei, o doză rezervată de iluminator pe pomeți și un gloss nude pe buze. Iar cum vedeta ne-a obișnuit cu clasicul cat-eye asortat unui ruj îndrăzneț, machiajul realizat de Ta a adus un plus de noutate look-ului ei.

Însă ceea ce ne-a surprins cel mai mult a fost părul Arianei. Cântăreața are câteva luni bune de când a trecut de la brunet la blond platinat, însă o nouă schimbare de stil ne-a făcut să nu o recunoaștem în fotografie. Ariana a renunțat la coafura ei preferată coada sub formă de ponytail, iar hairstilistul Chris Appleton a „construit” pentru ea un coc în vârful capului cu șuvițe împletite în față.

Noul look al Arianei Grande a fost pe placul fanilor, care au complimentat-o în rubrica de comentarii cu mesaje precum „Este superbă!”, „Ce frumoasă!” sau „Este o zeiță”.

glamour.ro


Distribuie