Anna Lesko, topless. Artista a stârnit din nou reacții cu ipostazele în care se afișează

Distribuie

Cântăreața Anna Lesko și-a obișnuit fanii cu postările ei incendiare. În cea mai recentă fotografie publicată în mediul online, ea apare topless, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Imaginea o înfățișează pe Anna Lesko de la mijloc în sus, topless, și cu o coroniță pe cap. pentru a nu arăta mai mult decât probabil își dorește, cântăreașa și-a acoperit sânii cu mâinile. Internauții au comentat imediat ce au văzut noua ipostază provocatoare în care s-a afișat Anna Lesko.

„Foarte frumoasă și foarte sexy”, „Pozele astea dezbrăcată arată că ești exhibiționistă”, „Și-n pielea goală, tot plină de mister!”, „de ce nu te faci stripteusă?”, i-au transmis cei care o urmăresc în mediul virtual. Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

libertatea.ro


Distribuie