Andreea Marin, despre dorințele fiicei sale. „A fost o excepție. Încerc să o protejez”

Distribuie

Andreea Marin a încercat de-alungul timpului, să își țină fetița departe de ochii curioșilor, însă recunoaște că au existat momente, în care Violeta și-a dorit să apară, iar mama ei i-a îndeplinit dorința. Cele două au o relație special și sunt bune prietene.

Andreea Marin a dezvăluit că Violeta a vrut să apară într-o fotografie, iar aceasta i-a respectat dorința. „Da, avem o relație foarte specială. Nu am făcut asta prea des. A fost o excepție. Ea și-a dorit la un moment dat să apară într-o fotografie ce i-a plăcut în mod deosebit și i-am respectat dorința. În general încerc să o protejez și vreau să facă singură propriile alegeri, nu să aleagă alții pentru ea. În lumea noastră știm că este greu să tragi o linie de demarcație. Da, noi suntem foarte legate sufletește. Acesta e adevărul”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite apariții din showbiz. Este admirată de toată lumea, mai ales pentru implicarea ei în diverse campanii umanitare. Nu întotdeauna lucrurile au stat așa, iar vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din trecutul ei.
libertatea.ro


Distribuie
..