Andreea Bănică, despre pictorialul pe care l-a făcut pentru Playboy: „Mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile” FOTO

Distribuie

Solista Andreea Bănică și-a amintit de perioada când a pozat pentru revista Playboy. Aceasta a mărturisit că i-a fost foarte rușine și că timp de câteva zile nu a ieșit din casă, relatează click.ro.

În urmă cu ani, cântăreața Andreea Bănică a apărut în revista Playboy. Invitată la Click! Live, vedeta a ofeit amănunte neștiute din acea perioadă.

”Inițial n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea Bănică, potrivit click.ro.

Artista a dezvăluit că, după apariția revistei i-a fost rșine să iasă din casă timp de câteva zile. ”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a declarat ea, potrivit aceleiași surse. Din banii primiți atunci pentru pictorial, Andreea Bănică și-a luat un apartament: ”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”. Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.
libertatea.ro


Distribuie
..