Andreea Bălan și Andreea Antonescu au rupt tăcerea. De ce s-a destrămat trupa Andre. „Nu ne-am suportat ani de zile” VIDEO

Distribuie

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut declarații interesante pe vlog, unde au vorbit despre motivele pentru care trupa Andre s-a destrămat. La câteva zile după ce artista s-a căsătorit civil cu George Burcea, fetele au rupt tăcerea.

„Noi am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. N-am vrut să-mi fii în preajmă, pentru că complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta și a tatălui tău, care îmi spuneați: Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta! Când eu eram mică, m-ați făcut să mă simt netalentată!”, a spus Andreea Bălan, în vlogul ei.

Și Andreea Antonescu a vorbit pe vlog despre complexele din adolescență.  „ Erau orgoliile atât de mari și frustrările acumulate în Andre atât de multe și preferam atât de mult să ne învinovățim una pe cealaltă și să ne amintim numai ce a făcut cealaltă și faptul că noi n-am greșit, noi n-am făcut nimic,. Tu n-ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine!”, a spus și Andreea Antonescu.
libertatea.ro


Distribuie