Andreea Bălan a ajuns jurat la „Te cunosc de undeva” în urma unui casting: „Am fost plăcută de producători!”

Distribuie

Notorietatea de care se bucură Andreea Bălan nu a fost de ajuns pentru a semna direct contractul cu Antena 1. În 2012, înainte de a intra pe post formatul „Te cunosc de undeva”, producătorii au făcut un casting riguros pentru a desemna jurații de la show-ul transformărilor.

Andreea Bălan a trecut cu brio castingul de la „Te cunosc de undeva”, cântăreața primid OK-ul după o singură probă, în care a convins oamenii din echipa Antenei 1 că e potrivită pentru un astfel de job.

„Acum șapte ani, ca să fiu pe acest scaun de jurat, am fost la casting, unde a trebuit să dau o probă. Mă bucur că în acea zi am fost inspirată și jovială și am fost plăcută de producători. Așa am fost aleasă să stau pe acest scaun. De la început am știut că voi fi juratul coregrafiei, pentru că performanțele mele în dans au fost bune de-a lungul timpului, obținând medalia de argint pentru țara noastră la Campionatul internațional de dans din Mexic, dar și datorită faptului că show-urile mele sunt recunoscute ca fiind foarte spectaculoase și pline de coregrafie. De la început am stat exact așa cum stăm și acum. În stânga era Ozana, în dreapta, Andrei Aradits, iar acum, Cristi Iacob. Nimic nu s-a schimbat în acest sens, ceea ce este foarte bine, pentru că oamenii s-au obișnuit așa cu noi”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan. Fina și nașul, colegi de platou Destinul a făcut ca în urmă cu 7 ani, din echipa emisiunii să facă parte și Aurelian Temișan. Întâmplarea a fost de bun augur pentru Andreea Bălan, care îl cunoștea din copilărie. „Eu m-am înțeles bine cu Temișan din prima, pentru că ne știm de când aveam eu 10 ani și m-a prezentat la emisiunea «Ba da, ba nu», acum foarte mulți ani”. De anul acesta, cei doi au devenit și rude, întrucât artistul și soția lui, Monica Davidescu, au cununat-o pe Andreea cu George Burcea și le-au botezat cea de-a doua fetiță, Clara Maria.
libertatea.ro


Distribuie
..