AMI a lansat o piesă inspirată din viața reală. Cât de mult a suferit artista în trecut

Distribuie

AMI lansează videoclipul piesei „Tramvai”, o piesă care vorbește despre durerea care rămâne în inimă după o despărțire. Videoclipul piesei are un aer nostalgic.

„«Tramvai» este piesa care mă aduce în stația cu amintiri ale unei povești reale inspirate din viața mea, demult stinsă, dar niciodată uitată. Știu că toți avem acel loc spre care ne întoarcem, acea stație unde găsim emoții, stări, amintiri, povești de dragoste demult apuse, dar care încă ne fac să zâmbim. Pentru mine, de această dată, acel «loc» a fost într-un tramvai, care m-a și inspirat să compun această piesa și să scriu despre trăirile mele”, a spus AMI. Piesa compusă de AMI și Adi Colceru (David Deejay) o aduce pe artistă mai aproape de fanii ei, oferindu-le acces la o parte din viața sa.

Filmările au avut loc la Timișoara, iar tema care revine obsesiv în piesă, încheie refrenul și oferă profunzime întregii povești este „ești singura stație la care tot vreau să mă-ntorc.” După cum declară chiar AMI, pentru ea călătoria cu tramvaiul „este ca un drum prin viată, cu stații și opriri, cu bucurii, dezamăgiri, oameni alături sau departe”. ”Fiecare nouă stație este o nouă poveste, o speranță către viitor, către ceva mai bun. Doar că unele stații nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem să ne îndreptăm spre o alta, luându-ne bilet spre fericire… Eu mi l-am luat deja 🙂 Mi-aș dori să vă luați și voi”, a mai spus AMI.

libertatea.ro


Distribuie