Amănuntul neștiut despre Oana Zăvoranu. „Mă ia cu nervi, depresie și ciufuteală” | FOTO

Distribuie

Oana Zăvoranu le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele de socializare că este meteo dependentă. Vedeta a mărturisit că nu suportă ploaia și umezeala.

„Într-un final acasă, după o zi încărcată psihic din cauza vremii din București… Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt meteo dependentă, iar când plouă și se resimte umezeală peste 50%, mă ia cu nervi, depresie și ciufuteală. Nu îmi priește clima asta ploioasă, cea mai fericită sunt în zone cu ceva deșert în apropiere, care emană o climă uscată, fără umezeala și disconfortul care vin odată cu ea. Las Vegas este locul ideal pentru mine… e prescris de medic:))…climă uscată și multe lumini, opulență, lume rasată, agitație și distracție de bună calitate…într-un cuvânt… HIGH LIFE SOCIETY . ?

Până la Las Vegas, însă, am multe rău de făcut în Las București și Las România…proiecte știute sau neștiute de voi, cu care sunt sigură că vă voi surprinde plăcut”, le-a spus vedeta fanilor săi din mediul virtual. Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.
libertatea.ro


Distribuie