Alifia care îți vindecă rănile și arsurile rapid, fără să rămâi cu semne pe piele. Conține un antibiotic natural

Distribuie

Fiecare dintre noi s-a rănit sau s-a zgâriat măcar o dată în diverse circumstanțe. Pe lângă faptul că sunt dureroase, în general, rănile se vindecă destul de greu, mai ales cele care sunt mai adânci.

De asemenea, uneori se întâmplă să se rupăm coaja unei răni, iar atunci procesul de vindecare este din nou încetinit. Dacă vrei să eviți astfel de situații care îți provoacă disconfort, prepară-ți acasă o alifie naturală care vindecă foarte bine rănile deschise. Conține un antibiotic natural și uleiuri cu proprietăți antivirale și antimicrobiene, conform girly.ro.

Alifia care îți vindecă rănile și arsurile rapid, fără să rămâi cu semne pe piele

Ingrediente:

  • 100g de ulei de cocos
  • 100g de ulei de migdale
  • 100g de ierburi uscate (musețel, lavandă, nuc)
  • 8 linguri de ceară organică
  • 4 linguri de hamamelis
  • 30 de picături de ulei esențial de arbore de ceai

Mod de preparare:

Ierburile se pun într-un borcan de sticlă, apoi se adaugă uleiurile peste ele, cât să le acopere complet. După care, se pune borcanul într-o cratiță umplută jumătate cu apă și se încălzește timp de 30 de minute, amestecând des.

Apoi, strecoară ierburile de ulei și pune uleiul înapoi în pahar, după care apoi înapoi în apa. Următorul pas este să adaugi ceara și să amesteci bine. După ce s-a topit complet, se ia de pe foc și se adaugă hammamelis. Lasă amestecul la răcit.

Alifia obținută se aplică direct pe tăieturi, arsuri, piele uscată, zgârieturi. Va dezinfecta zona, iar pielea se va vindeca fără să rămâi cu semne.

avantaje.ro


Distribuie