Alexandru Papadopol și noua lui iubită, Adriana Titieni, sunt împreună și pe platourile de filmare! Joacă în același serial

Distribuie

Idila lui Alexandru Papadopol cu fosta soție a lui Adrian Titieni a surprins pe multă lume, mai ales că îndrăgostiții au fost surprinși în plină stradă sărutându-se ca doi adolescenți, la puțin timp după parafarea divorțului lui Papi. Cei doi sunt împreună și pe platourile de filmare, fiind cooptați în același proiect.

Istoria se repetă pentru Alexandru Papadopol. Actorul a cunoscut-o pe Ioana Ginghină pe platourile de filmare, cei doi făcând la acea vreme parte din distribuția primei telenovele românești „Numai iubirea”. S-au văzut, s-au plăcut și au decis să își întemeieze o familie, sperând că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Iată că după divorțul de femeia care l-a făcut tată, Papi și-a găsit fericirea alături de o altă actriță, Adriana Titieni, fosta soție a lui Adrian Titieni. Coincidență sau nu, cei doi au ajuns să lucreze împreună și, astfel, să petreacă timp împreună și în scop profesional.

„Alexandru are rol principal într-un serial pentru HBO. Din distribuția proiectului TV face parte și Adriana Titieni, care interpretează un personaj secundar. Așa că sunt împreună și pe platourile de filmare. Filmările la acest serial au început în urmă cu vreo două luni”, ne-au povestit surse din anturajul celor doi actori. Preocupat de acest proiect, la care lucrează alături de noua femeie din viața lui, Alexandru Papadopol va putea abia din noiembrie să petreacă mai mult timp alături de Ruxi, fiica lui și a Ioanei Ginghină. Alexandru Papadopol Foto: Unica Întrucât programul de filmări este încărcat și presupune deplasări în afara Bucureștiului, actorul nu poate să respecte în această perioadă programul de vizită stabilit de comun acord la semnarea actelor de divorț. El intenționează însă să-și îmbunătățească relația cu Ruxandra și, pe viitor, să fie o prezență constantă în viața acesteia.
libertatea.ro


Distribuie