Acuzații grave la adresa tatălui celebrei Thalia. „Locul lui e în infern”

Distribuie

Sora mai mare a celebrei artiste mexicane Thalia a făcut mărturisiri dureroase despre tatăl acesteia.
Actrița de telenovele Laura Zapata a acordat un interviu în care a făcut dezvăluiri din familia sa. Artista a făcut acuzații grave la adresa tatălui ei vitreg, Ernesto Sodi. Medicul Ernesto Sodi este tatăl biologic al celebrei artiste mexicane Thalia, sora vitregă a Laurei Zapata.
„Nu m-a iubit încă de când era mică. Era o persoană cu foarte multe fobii, care tăia cablurile de la telefon și care nu voia să audă niciun zgomot”, a spus Laura Zapata despre tatăl Thaliei. „Locul lui e în infern. Niciodată nu mi-a permis să stau cu mama”, a mai afirmat artista în cadrul emisiunii „Hoy”.

Ernesto Sodi a murit când Thalia avea cinci ani. Laura Zapata l-a descris pe acesta ca fiind „o persoană abuzită și alcoolică”. „A murit din cauza unei ciroze heptice”, a explicat actrița mexicană. Din cauză că tatăl vitreg nu a dorit-o, Laura Zapata a crescut cu bunica sa, de la vârsta de trei ani. „Când aveam trei ani, mama m-a lăsat în grija bunicii mele.Era foarte tânără când m-am născut, iar apoi s-a căsătorit cu bărbatul acela care i-a spus clar: „copilul, nu””, a mai declarat Laura Zapata. Laura Zapata, în vârstă de 62 de ani, este una dintre cele mai mari actrițe de telenovele. Este considerată „Regina telenovelelor’. A fost căsătorită cu Juan Eduardo Sodi, de care a divorțat, cu care are doi copii. Este sora vitregă a celebrei cântărețe Thalia. În anul 2002, Laura Zapata a fost sechestrată și pentru a fi eliberată, Thalia și soțul ei, milionarul american Tommy Mottola au plătit o sumă considerabilă de bani. Actrița a făcut roluri memorabile în telenovele precum „Esmeralda’, „La usurpadora’, „Rosalinda’, „Maria Mercedes’, „La Intrusa’ și multe altele.

libertatea.ro


Distribuie