Aceasta este cea mai naivă ZODIE! Te crede pe cuvânt şi este deseori nesigură pe ea

Distribuie

Naivitatea este o trăsătură care îi poate trage în jos destul de mult pe unii oameni, iar din acest motiv aceştia ar trebui să fie foarte atenţi la cei din jurul lor.

Fie din cauza nesiguranţei, fie din cauza credulităţii, anumite zodii sunt mult mai naive decât altele. Potrivit astrologilor, exista însă una care le întrece pe toate, şi este prezentată în mojoritatea topurilor în materie de horoscop.

Aşadar, cea mai naivă zodie este Balanţa. Este o zodie nesigură pe ea şi pe capacităţile ei, iar asta nu poate decât să fie o slăbiciune de care alţii pot profita foarte uşor. Odată ce te-ai băgat pe sub pielea acestui nativ, este simplu să-l convingi să facă ce-i ceri, mai ales dacă îl faci să râdă întâi.

Balanţa este deseori văzută drept naivă şi asta din cauza optimismului cu care întâmpină viaţa şi problemele pe care le aduce. În plus, are tendinţa de a judeca oamenii după chipul lor şi crede că un om frumos în exterior nu poate ascunde ceva urât în interior. Din acest motiv, nu de puţine ori a avut de suferit, conform eva.ro.

Se poate spune că femeia Balanță e o naivă sub acoperire: o mâță blândă care zgârie rău! Joacă pe mai multe fronturi și face mereu pe victima. De fapt, joacă un rol și vrea să iasă mereu la suprafață, potrivit a1.ro.

Balanţele sunt destul de nesigure pe ele şi pe forţele proprii şi asta poate fi o mare slăbiciune. Dacă cineva li se bagă pe sub piele, le câştigă încrederea destul de uşor. Tot ce trebuie să faci ca să testezi o balanţă de naivitate este să o faci să râdă şi apoi să-i ceri ceva, conform unica.ro.

antenastars.ro.


Distribuie