A cheltuit 36 milioane de dolari cu iubita lui, după care ea l-a băgat la închisoare

Distribuie

Un bărbat din China riscă să petreacă mulți ani la închisoare după ce a cheltuit cu iubita sa 36 de milioane de dolari. După ce a rămas fără bani, femeia nu doar că l-a părăsit, dar a și ajutat procurorii să îl condamne la închisoare.

Zhang Xiaoen este fiul unor oameni de afaceri de succes din Hangzhou, China. Tânărul de 29 de ani s-a îndrăgostit de Yang Yizhen, un fotomodel popular pe rețelele de socializare.

Bărbatul o iubea atât de mult încât a ajuns să cheltuiască 10 milioane de dolari pentru a-i satisface capriciile iubitei. Doar c[ banii nu erau ai lui, ci i-a sustras din conturile părinților și ale companiei pe care aceștia o dețineau. Însî 10 milioane nu au fost de ajuns pentru a-i face pe plac fotomodelului. Așa că s-a împrumutat de la prietenii lui bogați cu sume mari de bani pe care i-a irosit în cazinourile din Macao, în speranța că va avea noroc și va recupera sumele datorate, relatează Oddity Central.

Cum tânărul nu a reușit să plătească datoriile, el a fost reținut de poliție, fiind acuzat de fraudă. Yizhen a ajuns rapid să fie fosta iubită. Mai mult, ea a oferit informații procurorilor pentru a ajuta la condamnarea bărbatului care i-a oferit totul.

unica.ro


Distribuie