5 lucruri INTERZISE înainte de SEX

Distribuie

Înainte să faci sex există o pregătire fizică, de care ești conștientă: faci duș, îmbraci o lenjerie sexy și te gândești la cât de incendiară va fi partida de amor cu iubitul tău. Poți face însă, inconștient, anumite greșeli care pot transforma o noapte de dragoste pe care ți-o doreai reușită, într-un coșmar.

Iată ce lucruri nu ar trebui să faci înainte de sex!

Nu lua antihistaminice

Antihistaminicele au ca efect uscarea membranei mucoase, astfel încât nasul să se poată decongestiona. ”În același timp, mai poate duce la uscarea și altor părți ale corpului, cum ar fi vaginul”, explică medicul Nicole E. Williams, chirurg cu specializare obstetrică-ginecologie. Mai exact, indiferent cât de tare ai fi excitată, vaginul tău nu va fi ”pe recepție”.

Nu mânca iute

”Alimentele pot afecta gustul și mirosul vaginului”, asigură Kathryn Boling, MD, medic primar la  Mercy Medical Center, din Baltimore, Statele Unite. Mai mult, condimentele foarte iuți, cum ar fi ardeii jalapeños pot duce la balonare și eliminarea de gaze. Nu este o situație pe care ți-o dorești exact când ești în dormitor și vrei să-i oferi plăcere iubitului.

Nu exagera cu alcoolul

Desigur, un pahar de vin te poate face să fii mult mai dornică de iubit, însă dacă ai consumat mai mult decât poți duce, simțurile tale devin inactive. Practic, posibilitatea ca tu să ai un orgasm într-o astfel de situație se poate diminua. De fapt, un studiu realizat de Univeristatea din Missouri a arătat că 11 la sută din persoanele care consumă în mod frecvent alcool au probleme în atinge climaxul. Bărbații care obișnuiesc să bea nu reușesc să ejaculeze, iar femeile au nevoie de extra-stimulare pentru a ajunge la… marele final.

Nu folosi periuța de dinți electrică

Te poți întreba ce legătură există între ustensila cu care îți aiguri igiena dentară și sex. Ei bine, este una foarte strânsă! ”Mișcările efectuate de periuța de dinți electrică pot produce mici leziuni în gingii ce se pot agrava o dată cu folosirea apei de gură. Așadar, mucoasa poate deveni uscată sau iritată, și deci, mai expusă bolilor cu transmitere sexuală”, susține Tsippora Shainhouse, un dermatolog din Beverly Hills, California.

Nu te epila cu lama

Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să te epilezi cu lama exact înainte de partida de sex. Mai bine rămâi neepilată, decât să faci această greșeală. ”Epilatul cu lama duce la exfolierea primului strat al pielii, iar zona devine foarte sensibilă. Irită foliculii de păr, ducând la apariția bubițelor mici și roșii și chiar la infectare. Ia în calcul și faptul că te poți tăia, ceea ce lasă posibilitatea unor infecții cum ar fi herpes sau HPV ”, mai spune Shainhouse.

unica.ro.


Distribuie
..