10 lucruri care pe care NU trebuie să le faceţi până când nu formaţi oficial un CUPLU

Distribuie

Să aştepţi să faci sex până nu formaţi oficial un cuplu este demodat şi total ineficient pentru o relaţie sănătoasă. Dar sunt unele lucruri care nu trebuie făcute până când cei doi parteneri stabilesc “exclusivitatea” în relaţie.

În relaţiile moderne, compatibilitatea în pat este primul lucru pe care trebuie să îl descopere cei care se gândesc să transforme un “feeling” într-o relaţie serioasă. Motiv pentru care sexul a devenit unul dintre pilonii relaţiilor de cuplu din zilele noastre, scrie lyla.ro.

Dar, dincolo de sex, cei care nu formează încă un cupul oficial trebuie să se abţină de la anumite practici specifice relaţiilor stabile până când nu cad de comun acord că vor “exclusivitate”, adică până în momentul în care recunosc răspicat că se doresc unul pe celălalt pe termen indefinit, sunt dispuşi să facă acest lucru public prietenilor şi familiei şi nu mai sunt interesaţi sexual de alte persoane.

Astfel că, pentru a evita situaţii total incomode, deranjante şi chiar intrusive, proaspeţii parteneri care nu formează încă un cuplu trebuie să evite să facă următoarele lucruri:

1. Să-şi lase obiecte persoanale, precum periuţa de dinţi sau schimburi, în locuinţa celuilalt;

2. Să rămână în patul/locuinţa celuilalt, după o noapte pasională, după ce acesta a plecat la serviciu;

3. Să se ducă la locul de muncă al celuilalt;

4. Să îl roage pe celălalt să cumpere obiecte de uz personal, medical, precum tampoane, anticoncepţionale, cremă de tratare a ciupercii piciorului sau supozitoare pentru tratarea hemoroizilor;

5. Să petreacă serile în casă doar uitându-se la televizor, fără sex nebunatic;

6. Să urineze cu uşa deschisă la baie (de fapt, nici într-o relaţie stabilă, de lungă durată, nu ar trebui să laşi uşa deschisă la toaletă când îţi faci nevoia. Este “moartea pasiunii” să auzi cum urinează partenerul înainte sau dupa ce te-ai “înfruptat” din organul lui sexual);

7. Să vă cunoaşteţi părinţii, chiar şi întâmplător pe stradă;

8. Să vă faceţi planuri pe o perioadă mai mare de o săptămână;

9. Să apăreţi brusc la locul de muncă al partenerului sau acasă la el doar pentru că “eraţi în trecere”;

10. Să băgaţi la spălat pentru celălalt.


Distribuie
..