Wok de tăieţei CHINEZEŞTI. Vezi AICI reţeta

Distribuie

Secretele bucătăriei chinezeşti sunt: tigaia wok, focul dat la maxim şi ingredientele proaspete. Ca să gătiţi această reţetă aveţi nevoie de dorinţă şi aproximativ 30 minute. Este o mâncare delicioasă, pe care cu siguranţă o veţi găti mai des.

Timpul de gătire: 15 min

Gata în: 15 min

INGREDIENTE

1 pungă tăieţei de orez sau fidea fără ou,

2 ardei graşi,

1 morcov,

2 linguri ulei,

1/2 legatura mărar,

sare,

piper,

PREPARARE

Un wok de tăiţei chinezeşti foarte uşor şi rapid – gata în numai 15 minute. Iată reţeta, potrivit retete.unica.ro.

1.   Morcovul se trece prin răzătoarea cu ochiuri mari şi se pune la călit în ulei cu ardeii tăiaţi fâşii foarte subţiri.

Între timp, se încălzeşte apa şi, când fierbe, se dă drumul tăieţeilor de orez. Se lasă un minut şi se scurg foarte bine.

2.   Se pun tăieţeii peste legume şi se amestecă, potrivind gustul de sare şi piper.

3. După 10 minute se ia tigaia de pe foc, se presară mărarul tocat şi se aduce la masă.


Distribuie