Vinete coapte cu mozarella

Distribuie

O cină inspirată pentru seara fierbinte de august.

INGREDIENTE

2 vinete feliate

300 g mozarella

roșii cherry

frunze de busuioc

ulei de măsline

zeamă de lămâie (opțional)

sare

piper

MOD de PREPARARE

Presară puțină sare pe vinetele feliate și pune-le într-o strecurătoare. După o jumătate de oră, presează-le ușor să mai elimini din zeamă și unge vinetele cu puțin ulei de măsline.

Așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă apoi la cuptor câteva minute sau rumenește-le într-o tigaie teflonată.

Taie roșiile cubulețe, stropeștește-le cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie (opțional) și dă-le cu un praf de sare și piper.

Montează pe fiecare farfurie câte un turnuleț din feliile de vinete coapte și mozarella, servește-le alături

ecuisine.ro


Distribuie