UIMITOR! Cât de utilă poate fi Coca-Cola în gospodărie

Distribuie

Cu siguranţă ştii care sunt efectele băuturii Coca-Cola pentru sănătate. Cea mai consumată băutură răcoritoare în lume, Coca-Cola este extrem de utilă în aproape toate activităţile casnice. Potrivit Publicaţiei BusinessInsider, produsul de provenienţă americană poate face 51 de minuni în gospodărie.

Te-ai gândit vreodată că băutura adorată de întreaga lume poate curăţa petele de grăsime de pe haine şi  cele din bucătărie sau poate scăpa de insecte.

Descoperă cât de utilă poate fi Coca Cola în activităţile casnice:

1. În calitate de detergent, Coca Cola îndepărtează sângele de pe haine. 
2. De asemenea, dacă introduceţi o oală arsă în Coca Cola şi după câteva minute clătiţi, va fi ca nouă. 
3. Bateriile şi motorul maşinii, dar şi petele de mortar de pe gresie şi faianţă, de asemenea pot fi eliminate cu ajutorul băuturii răcoritoare.
4. Dacă aveţi o broască ruginită la uşă, iarăşi Coca Cola îţi poate fi de ajutor.  Trebuie doar să turnaţi puţină Coca-Cola şi decuiaţi uşa.
5.  Tot cu  ajutorul băuturii răcoritoare, gazonul din ogradă  va căpăta un verde şi mai bogat, iar astmaticii pot evita o criză, datorită conţinutului de cofeină din Coca Cola.
6. O  gargară cu o Coca-Cola foarte rece  vă va ajuta să scăpaţi de sughiţ, iar dacă beţi o Coca Cola fiartă, cât timp mai este caldă, nu o să mai fiţi deranjaţi de congestia nazală.
7. Nu ai să crezi, dar  Coca Cola  poate ajuta şi pe timp de iarnă,  să dezgheţi parbrizurile. 
8. În alimentaţie băutura răcoritoare poate fi folosită ca ingredient. Spre exemplu dacă amestecaţi o cană de Cola cu ketchup şi turnaţi peste carnea de pui gătită la grătar, rezultatul va fi delicios.
9.  Şi în domeniul de înfrumuseţare, Coca-Cola poate fi utilă.  Dacă vă turnaţi Coca-Cola în păr, lăsaţi câteva minute şi clătiţi, acesta va deveni cârlionţat. Tot pentru coafură, băutura poate fi utilă în eliminarea gumei de mestecat din păr, iar Coca-Cola dietetică este utilă pentru a scoate colorantul din păr.
10. Pentru o piele mai catifelată şi mai bronzată e necesar să amestecaţi o linguriţă de Coca-Cola cu o loţiune obişnuită de corp.

 


Distribuie
..