Tequila te ajută să scapi de kilograme

Distribuie

Deşi nu se găseşte într-un plan de nutriţie echilibrată recomandat de specialişti, s-a demonstrat ca tequila poate ajuta persoanele obeze şi care suferă de iabet. Zahărul pe care îl conţine planta scade nivelul de glucoza din sânge pentru pacienţii de tip 2 şi îi poate ajuta pe oameni supraponderali să scape de kilogramele în plus.

Agavele sunt plante folosite la producerea de tequila şi conţin un tip de zahăr natural, care nu este acelaşi din siropul de agave şi care nu duce la creşterea zahărului din sange, susţin cercetători mexicani, spun cei de la Think Outside the Box. 

Pentru a studia zahărul din agave, oamenii de stiinţa au hrănit şoareci cu o dietă standard şi au adăugat unora agave în apa lor de băut. Cei care au consumat agave au mâncat mai puţină mâncare şi au avut un nivel mai scăzut al zahărului din sânge.

Efectele au fost mai puternice decât cele observate în cazul altor îndulcitori, precum aspartamul sau siropul de agave. Şoarecii care au consumat agave au produs un hormon care ţine stomacul plin mai mult timp şi produce insulina.


Distribuie
..