Sucul de RODIE tratează anemia şi ţine departe CANCERUL

Distribuie

Rodiile sunt fructe cu adevărat miraculoase. Acestea conțin de 3 ori mai mulți antioxidanți decât vinul roșu sau ceaiul verde. Dacă suferi de anemie, ai probleme cu digestia sau pur şi simplu vrei să ţii departe multe afecţiuni, atunci trebuie să consumi această băutură incredibilă, sucul de rodii.

Iată beneficiile consumului de suc de rodii, potrivit fitness-nutritie.ro.

Conținut ridicat de antioxidanți – antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi, menținându-ne organismul tânăr și sănătos.

Diluează sângele – sucul de rodii ajută la buna circulație a sângelui, acesta ajungând mai ușor la inimă, creier, și la restul corpului.

Previne cancerul – consumul regulat de rodii ajută la reducerea și blocarea creșterii celulelor canceroase și a tumorilor în organism. Mai exact, forțează celulele canceroase să se autodistrugă.

Ajută digestia – sucul de rodii este un remediu natural pentru diaree, dizenterie și multe alte probleme digestive.

Vindecă anemia – cu un conținut ridicat de fier, sucul de rodii este un remediu foarte eficient pentru anemie, deoarece crește nivelul hemoglobinei.

Anti-inflamator – sucul de rodii are proprietăți care ajută la tratarea artritei. Poate vindeca, de asemenea tusea sau durerile în gât.

Îngrijire neonatală – a fost dovedit că sucul de rodii consumat de către femeile gravide ajută la protejarea creierului nou-născutului.

Protejează și curăță arterele – crește nivelul de oxid nitric, care ține arterele suple și flexibile.

Protejează cartilajele – contribuie la prevenirea deteriorării cartilajelor, reducând implicit riscul de apariție al osteoartritei.

Reduce colesterolul – 220 ml de suc de rodii consumat zilnic ajută la scăderea tensiunii arteriale și reducerea colesterolului rău.


Distribuie
..